Ellens Agrarische Winkel

Ellens Agrarische Winkel is een Dierenwinkel gelegen aan Skulenboargerwei 15A in Eastermar.

Meer informatie over Ellens Agrarische Winkel in Eastermar

Ellens Agrarische Winkel is een Dierenwinkel gelegen in Eastermar op Skulenboargerwei 15A.

Ellens Agrarische Winkel uit Eastermar hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eastermar? Dan ben je bij Ellens Agrarische Winkel op de juiste plek. Bij Ellens Agrarische Winkel kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Skulenboargerwei 15A in Eastermar. Je kan Ellens Agrarische Winkel telefonisch bereiken op: 31 512 471 386 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://ellens-eastermar.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Ellens Agrarische Winkel is een winkel die gespecialiseerd is in landbouw, dieren en tuinartikelen. Ze hebben ook een webwinkel, maar niet alle producten die daar verkrijgbaar zijn, zijn ook in de fysieke winkel op voorraad. De winkel is gevestigd aan de Skûlenboargerwei 15 A, tussen Jistrum en Eastermar bij de draaibrug van Skûlenboarch. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel gesloten. Tijdens de bouwvak in de zomervakantie is de winkel gesloten van 12 augustus tot 20 augustus.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Ellens Agrarische Winkel of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Ellens Agrarische Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellens Agrarische Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Ellens Agrarische Winkel

Bezoekers bekeken ook