Discuskwekerij De IJssel

Discuskwekerij De IJssel is een Aquariumwinkel gelegen aan Achthuizensedijk 14 in Achthuizen.

Meer informatie over Discuskwekerij De IJssel in Achthuizen

Discuskwekerij De IJssel is een Aquariumwinkel gelegen in Achthuizen op Achthuizensedijk 14.

Discuskwekerij De IJssel uit Achthuizen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Aquariumwinkel in de buurt van Achthuizen? Dan ben je bij Discuskwekerij De IJssel op de juiste plek. Bij Discuskwekerij De IJssel kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Aquariumwinkel is gelegen aan Achthuizensedijk 14 in Achthuizen. Je kan Discuskwekerij De IJssel telefonisch bereiken op: 31 6 22464763 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.discuskwekerijdeijssel.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Aqua-unlimited.nl begon in 2009 met een webwinkel in aquariumproducten naast hun discuskwekerij. De webshop is snel gegroeid en biedt nu een compleet assortiment aan aquarium benodigdheden tegen scherpe prijzen. Ze leveren onder andere producten van merken als JBL, Sera, Dennerle, Eheim, Juwel, Aquatic-nature en Easylife. Aqua-unlimited heeft een sterke positie in de verkoop van JBL Crystalprofi en Eheim filter en filtermateriaal. Daarnaast bieden ze ook goedkoop kienhout / aquariumhout aan. In de tekst worden ook enkele producten uitgelicht, zoals een digitale pH automaat van Dennerle, een ideale kweekkegel voor discuseieren en verschillende soorten driftwood / kienhout. Aqua-unlimited is bereikbaar via e-mail en telefoon en biedt verschillende betaal- en verzendopties aan. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan andere benodigdheden voor het aquarium.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Discuskwekerij De IJssel of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Discuskwekerij De IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discuskwekerij De IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Discuskwekerij De IJssel

Bezoekers bekeken ook