Dierenparadijs Tilman

Dierenparadijs Tilman is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Molenstraat 61 in Assen.

Meer informatie over Dierenparadijs Tilman in Assen

Dierenparadijs Tilman is een Dierenwinkel gelegen in Assen op Oude Molenstraat 61.

Dierenparadijs Tilman uit Assen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Assen? Dan ben je bij Dierenparadijs Tilman op de juiste plek. Bij Dierenparadijs Tilman kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oude Molenstraat 61 in Assen. Je kan Dierenparadijs Tilman telefonisch bereiken op: 31 592 317 734 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://m.dierenparadijs-tilman.webnode.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Op de website van Dierenparadijs Tilman kunt u terecht voor een breed scala aan producten en diensten op het gebied van huisdieren. Ze bieden een ruim assortiment voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en reptielen. Daarnaast kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en deelnemen aan leuke winacties door hen te volgen op Facebook. De openingstijden variëren van maandag tot en met vrijdag, waarbij ze om 09.00 uur openen en om 18.00 uur sluiten, behalve op maandag waar ze om 13.00 uur openen. Op zaterdag zijn ze open van 09.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenparadijs Tilman of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenparadijs Tilman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenparadijs Tilman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenparadijs Tilman

Bezoekers bekeken ook