Dierenspeciaalzaak Kerner

Dierenspeciaalzaak Kerner is een Dierenwinkel gelegen aan Boerhaaveplein 2 in Bovenkarspel.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Kerner in Bovenkarspel

Dierenspeciaalzaak Kerner is een Dierenwinkel gelegen in Bovenkarspel op Boerhaaveplein 2.

Dierenspeciaalzaak Kerner uit Bovenkarspel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Bovenkarspel? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Kerner op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Kerner kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Boerhaaveplein 2 in Bovenkarspel. Je kan Dierenspeciaalzaak Kerner telefonisch bereiken op: 31 228 520 928 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kernerforfitanimals.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak Kerner for fit Animals is gespecialiseerd in voedingsproblemen, allergieën en diëten. Ze bieden service, deskundigheid en eerlijke natuurzuivere producten aan. Het team van Kerner bestaat onder andere uit Ivan Kerner en Saskia Kerner. Ze werken met merken van Nederlandse fabrikanten en belonen vaste klanten met een kortingssysteem. Daarnaast willen ze tijdens de bouwvakvakantie een tropenrooster invoeren waarbij ze op bepaalde maandagen gesloten zijn en op dinsdagen geopend zijn van 13:00 tot 18:00 uur. De contactgegevens van de winkel zijn te vinden op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Kerner of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Kerner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Kerner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Kerner

Bezoekers bekeken ook