Dierenexpert Benji

Dierenexpert Benji is een Dierenwinkel gelegen aan Oranjelaan 70 in Zoetermeer.

Meer informatie over Dierenexpert Benji in Zoetermeer

Dierenexpert Benji is een Dierenwinkel gelegen in Zoetermeer op Oranjelaan 70.

Dierenexpert Benji uit Zoetermeer hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Dierenexpert Benji op de juiste plek. Bij Dierenexpert Benji kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oranjelaan 70 in Zoetermeer. Je kan Dierenexpert Benji telefonisch bereiken op: 31 79 320 0841 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierenexpert.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenexpert Benji is een succesvol bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de verzorging van huisdieren. De eigenaren, Peter en Esther, begonnen in 1991 hun eigen dierenspeciaalzaak en hebben hun ervaring overgedragen aan hun medewerkers en kinderen. Het assortiment van Dierenexpert Benji is uitgebreid en bevat producten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Ze streven ernaar merken te verkopen met veel vlees en zonder dierlijke bijproducten. Ook letten ze op graanvrije of graanarme voeding en de kwaliteit van vetbronnen. Dierenexpert Benji heeft zelfs een eigen merk voer met vlees van vrije uitloop dieren. Daarnaast zijn ze actief op TikTok en hebben ze maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Ze bieden ook advies over het bestrijden van vlooien en hebben een nieuw product in hun assortiment: Smoofl hondenijs. Dit ijs is verkoelend, laag in calorieën en vrij van granen en gluten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenexpert Benji of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenexpert Benji? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenexpert Benji het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenexpert Benji

Bezoekers bekeken ook