Til-Aqua International

Til-Aqua International is een Dierenwinkel gelegen aan Kraneveld 22 in Velden.

Meer informatie over Til-Aqua International in Velden

Til-Aqua International is een Dierenwinkel gelegen in Velden op Kraneveld 22.

Til-Aqua International uit Velden hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Velden? Dan ben je bij Til-Aqua International op de juiste plek. Bij Til-Aqua International kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kraneveld 22 in Velden. Je kan Til-Aqua International telefonisch bereiken op: 31 6 53310206 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.til-aqua.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Til-Aqua International brengt hun YY-technologie naar Tanzania. BigFish, een toonaangevend kweekcentrum voor Tilapia in Tanzania, heeft hun unieke voortplantingsproces beschikbaar gemaakt voor grootschalige toepassing in de tilapia-sector. Het belangrijkste product van BigFish is YY-broedbestand van tilapia. Dit broedbestand wordt verpakt en verzonden naar boeren en grote kwekerijen, zodat zij kunnen profiteren van een volledig mannelijke tilapia-populatie in hun productie zonder het gebruik van hormonen. De nakomelingen van YY-broedbestand, genaamd Natural Male Tilapia (NMT - XY), groeien aanzienlijk sneller (+15%) dan een met hormonen behandelde omgekeerde sekspartij en sneller (+30%) dan een gemengde sekspartij van tilapia. Deze NMT-nakomelingen hebben een aanzienlijk hogere overlevingskans (90-95%) in vergelijking met de reguliere met hormonen behandelde fry op de markt vanwege een sterker immuunsysteem. BigFish biedt ook de benodigde hoeveelheid NMT-fry aan lokale boeren zonder eigen kwekerij. BigFish Tilapia Top Breeding Center heeft een kwekerij met een capaciteit van jaarlijks 5-10 mln NMT fry/jaar voor opkweek en quasi onbeperkte productie van YY mannelijke ouderdieren. Klanten van dit Top Breeding Center worden voornamelijk in Afrika gevonden, maar uitbreiding in de loop van de tijd is mogelijk.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Til-Aqua International of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Til-Aqua International? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Til-Aqua International het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Til-Aqua International

Bezoekers bekeken ook