Dier & Ding Hoogzandveld

Dier & Ding Hoogzandveld is een Dierenwinkel gelegen aan Hoog Zandveld 32 in Nieuwegein.

Meer informatie over Dier & Ding Hoogzandveld in Nieuwegein

Dier & Ding Hoogzandveld is een Dierenwinkel gelegen in Nieuwegein op Hoog Zandveld 32.

Dier & Ding Hoogzandveld uit Nieuwegein hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Nieuwegein? Dan ben je bij Dier & Ding Hoogzandveld op de juiste plek. Bij Dier & Ding Hoogzandveld kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hoog Zandveld 32 in Nieuwegein. Je kan Dier & Ding Hoogzandveld telefonisch bereiken op: 31 30 606 1009 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierending.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenwinkel Dier & Ding Hoogzandveld is een dierenspeciaalzaak met hengelsport in Nieuwegein-Zuid. De winkel heeft een assortiment voeding, snacks, verblijven en verzorgingsartikelen voor verschillende huisdieren, evenals strooivoer voor buitenvogels, voer voor reptielen en aas voor hengelsport. Het team heeft veel kennis van voeding en gedrag van huisdieren en biedt een goede service en persoonlijke aandacht. De winkel is erkend als leerbedrijf en heeft regelmatig paraveterinaire stagiaires. Dier & Ding is verkozen tot 'Gezelligste Winkel van Nieuwegein' en staat in de top 3 van de provincie Utrecht. Sinds 1 juni 2013 is Richard de nieuwe eigenaar van de winkel en heeft het assortiment uitgebreid. De winkel bezorgt gratis aan huis in Nieuwegein en regelmatig in o.a. Vianen, IJsselstein en Lexmond.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dier & Ding Hoogzandveld of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dier & Ding Hoogzandveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dier & Ding Hoogzandveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dier & Ding Hoogzandveld

Bezoekers bekeken ook