Exotrade

Exotrade is een Vogelwinkel gelegen aan Douwenmaat 9 in Meppel.

Meer informatie over Exotrade in Meppel

Exotrade is een Vogelwinkel gelegen in Meppel op Douwenmaat 9.

Exotrade uit Meppel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Vogelwinkel in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Exotrade op de juiste plek. Bij Exotrade kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Vogelwinkel is gelegen aan Douwenmaat 9 in Meppel. Je kan Exotrade telefonisch bereiken op: 31 6 28682973 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.exotrade.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Martin, de eigenaar van eXotrade, is op 1 mei 2016 onverwacht overleden. Zijn zoon Joey zal het bedrijf voorlopig voortzetten en daarom is eXotrade alleen op afspraak geopend. Er is een nieuw adres: Douwenmaat 9, 7942KD in Meppel. eXotrade is gespecialiseerd in de verkoop van exotische vogels, zoals papegaaien, kaketoes, aratinga's, pyrrhurra's, lories en (grote) parkieten. Er is altijd een ruime voorraad vogels aanwezig en inruil is mogelijk. Als het niet mogelijk is om tijdens de reguliere openingstijden te komen, kan er een afspraak worden gemaakt. Het telefoonnummer voor het maken van een afspraak is 06-28682973 en het e-mailadres is info@exotrade.nl.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Exotrade of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Exotrade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Exotrade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Exotrade

Bezoekers bekeken ook