Dieca De Specialist in Papegaaien

Dieca De Specialist in Papegaaien is een Vogelwinkel gelegen aan Molenweg 30 in Horn.

Meer informatie over Dieca De Specialist in Papegaaien in Horn

Dieca De Specialist in Papegaaien is een Vogelwinkel gelegen in Horn op Molenweg 30.

Dieca De Specialist in Papegaaien uit Horn hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Vogelwinkel in de buurt van Horn? Dan ben je bij Dieca De Specialist in Papegaaien op de juiste plek. Bij Dieca De Specialist in Papegaaien kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Vogelwinkel is gelegen aan Molenweg 30 in Horn. Je kan Dieca De Specialist in Papegaaien telefonisch bereiken op: 31 475 581 336 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dieca.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dieca is een specialist in papegaaien en biedt meer dan alleen een winkelervaring. Bij Dieca wordt u professioneel geholpen in een huiselijke sfeer en kunt u terecht voor advies over papegaaien en hun opvoeding, gedrag en huisvesting. Ze hebben een groot assortiment papegaaienspeelgoed en voeding van hoge kwaliteit. Dieca onderscheidt zich ook door het aanbieden van consulten en het geven van advies en begeleiding bij problemen met papegaaien. Daarnaast hebben ze een uitgebreide webshop waar u bijna het gehele assortiment online kunt bestellen. Dieca is ook gespecialiseerd in Java Bomen, die een verrijking zijn voor papegaaien en gedragsproblemen kunnen voorkomen. Ze bieden advies en uitleg over de verschillende soorten Java Bomen en hun functie voor papegaaien. Dieca is al 18 jaar actief en heeft een goede reputatie opgebouwd.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dieca De Specialist in Papegaaien of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dieca De Specialist in Papegaaien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dieca De Specialist in Papegaaien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dieca De Specialist in Papegaaien

Bezoekers bekeken ook