de Speciale Dierenzaak

de Speciale Dierenzaak is een Dierenwinkel gelegen aan Hoofdweg 93C in Eelde.

Meer informatie over de Speciale Dierenzaak in Eelde

de Speciale Dierenzaak is een Dierenwinkel gelegen in Eelde op Hoofdweg 93C.

de Speciale Dierenzaak uit Eelde hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eelde? Dan ben je bij de Speciale Dierenzaak op de juiste plek. Bij de Speciale Dierenzaak kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hoofdweg 93C in Eelde. Je kan de Speciale Dierenzaak telefonisch bereiken op: 31 50 309 0133 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.despecialedierenzaak.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Speciale Dierenzaak is een dierenspeciaalzaak gevestigd in het winkelcentrum in Eelde, Drenthe. Ze bieden kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. De winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. In plaats van een folder werken ze met een spaarsysteem, waarbij klanten bij elke besteding van 2,50 euro een zegel ontvangen. Een volle spaarkaart kan worden ingeleverd voor een korting van 6,00 euro bij de volgende aankoop. De Speciale Dierenzaak bezorgt gratis in de regio Eelde-Paterswolde en biedt ook bezorgmogelijkheden voor klanten die verder weg wonen. Ze zijn erkend als leerbedrijf door Aequor. De openingstijden en contactgegevens van de winkel zijn te vinden op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar de Speciale Dierenzaak of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij de Speciale Dierenzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Speciale Dierenzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. de Speciale Dierenzaak

Bezoekers bekeken ook