De Parasol

De Parasol is een Dierenwinkel gelegen aan Bergerweg 36 in Vlodrop.

Meer informatie over De Parasol in Vlodrop

De Parasol is een Dierenwinkel gelegen in Vlodrop op Bergerweg 36.

De Parasol uit Vlodrop hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Vlodrop? Dan ben je bij De Parasol op de juiste plek. Bij De Parasol kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bergerweg 36 in Vlodrop. Je kan De Parasol telefonisch bereiken op: 31 475 407 190 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-parasol.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak "De Parasol" is een winkel gevestigd in Vlodrop, Limburg, die gespecialiseerd is in vogels en papagaaien. De winkel werd geopend in 1982 en is sinds 1991 eigendom van Harald Hinnenberger. Na de overname is de winkel verbouwd en uitgebreid, waardoor ze een belangrijke positie hebben verworven in de vogelwereld, zowel in Limburg als daarbuiten. Naast vogels bieden ze ook een breed assortiment knaagdieren en benodigdheden voor honden en katten. De winkel is gespecialiseerd in het knippen van vleugels en nagels van vogels en nagels van knaagdieren. Ze hebben zorgvuldig geselecteerde merken voeders en andere producten beschikbaar.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar De Parasol of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij De Parasol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Parasol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. De Parasol

Bezoekers bekeken ook