De Groot Diervoeders Dronten

De Groot Diervoeders Dronten is een Winkel gelegen aan De Aar 18 in Dronten.

Meer informatie over De Groot Diervoeders Dronten in Dronten

De Groot Diervoeders Dronten is een Winkel gelegen in Dronten op De Aar 18.

De Groot Diervoeders Dronten uit Dronten hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Winkel in de buurt van Dronten? Dan ben je bij De Groot Diervoeders Dronten op de juiste plek. Bij De Groot Diervoeders Dronten kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Winkel is gelegen aan De Aar 18 in Dronten. Je kan De Groot Diervoeders Dronten telefonisch bereiken op: 31 321 311 755 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.degrootdiervoeders.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Groot Diervoeders B.V. en Vogro.nl zijn detailhandelsbedrijven die sinds 1924 actief zijn in de verkoop van producten voor particulieren en het buitenleven. Ze leveren rechtstreeks aan consumenten, verenigingen, paardenhouders, hobbyboerderijen, zorgboerderijen en stadsparken. Dit kan zowel via de winkels in 's-Heerenbroek en Dronten, als via de webshop. In de webshop is het assortiment te bekijken, inclusief prijzen, productinformatie, nieuwe artikelen en acties. Als een product niet in de webshop staat, kan het mogelijk wel in de winkels worden gevonden. In Dronten is het tevens mogelijk om paardendekens te laten wassen en kleine reparaties te laten uitvoeren. Bij bestellingen via de webshop worden verzendkosten in rekening gebracht, tenzij er alleen "afhaal" artikelen in de winkelmand zijn geplaatst. Bij levering via de standaardroutes van het bedrijf en een minimum orderbedrag van € 20,00 worden er geen verzendkosten berekend, afhankelijk van het postcodegebied. Bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verstuurd, mits voorradig. Levering op pallet duurt minimaal 1 dag langer. De algemene voorwaarden van de webshop zijn te vinden bij Contact. De pakketten worden verzonden door De Groot Diervoeders B.V.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar De Groot Diervoeders Dronten of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij De Groot Diervoeders Dronten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groot Diervoeders Dronten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. De Groot Diervoeders Dronten

Bezoekers bekeken ook