Fun & Learn Shop

Fun & Learn Shop is een Dierenwinkel gelegen aan Gerrisstraat 5 in Nederweert.

Meer informatie over Fun & Learn Shop in Nederweert

Fun & Learn Shop is een Dierenwinkel gelegen in Nederweert op Gerrisstraat 5.

Fun & Learn Shop uit Nederweert hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Nederweert? Dan ben je bij Fun & Learn Shop op de juiste plek. Bij Fun & Learn Shop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Gerrisstraat 5 in Nederweert. Je kan Fun & Learn Shop telefonisch bereiken op: 31 6 23006249 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.funandlearn-webshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Fun & Learn Shop is de webshop van Hondenschool Fun & Learn waar u verschillende hondenartikelen kunt vinden, zoals natuurlijke hondensnacks en trainers van verschillende diersoorten. Speciaal voor honden met een eliminatiedieet zijn er snacks van eend, geit, hert, kameel, konijn, lam en paard beschikbaar. Het is belangrijk om altijd voldoende drinkwater voor uw huisdier te hebben. Daarnaast worden lijnen en een deel van het speelgoed zelf gemaakt, dus als u speciale wensen heeft, kunt u dit aan hen doorgeven. Als er iets niet beschikbaar is in de webshop, kunt u dit ook aan hen laten weten en wellicht kunnen zij het product voor u bestellen. Ze zijn regelmatig aanwezig op verschillende hondenshows en evenementen en u kunt hen ook uitnodigen voor uw eigen evenement. In 2023 zullen ze aanwezig zijn op de Nestendag Hollandse Herders in Utrecht op 15 april en de KCM Belgische herders NVBH en BHCN in Kaatsheuvel op 20 en 21 mei.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Fun & Learn Shop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Fun & Learn Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun & Learn Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Fun & Learn Shop

Bezoekers bekeken ook