BOME

BOME is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over BOME in

BOME is een Dierenwinkel gelegen in op .

BOME uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij BOME op de juiste plek. Bij BOME kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan BOME telefonisch bereiken op: 31 85 060 0425 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://petshop.bomeproducts.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: BOME biedt innovatieve en stijlvolle huisdierbenodigdheden, zoals voerautomaten en drinkfonteinen. De voerautomaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen en kunnen worden ingesteld via een app. Ze hebben ook een camera- en audiofunctie, zodat je op afstand kunt kijken of het voer al is opgegeten en live met je huisdier kunt praten. De drinkfontein heeft een strak design en bevordert de gezondheid van je huisdier door stromend en gefilterd water. De fontein heeft een 2,5 liter waterreservoir en is geschikt voor honden en katten. Er zijn ook filters verkrijgbaar voor de drinkfontein, waarmee je tot 6 maanden vooruit kunt. Er zijn positieve ervaringen van kopers die het als een superapparaat beschouwen en het aanbevelen aan anderen. BOME streeft ernaar om het leven van jou en je huisdier mooier te maken met innovatieve en stijlvolle producten die bijdragen aan de gezondheid van je huisdier.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar BOME of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij BOME? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BOME het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. BOME

Bezoekers bekeken ook