Het Brokkenpaleis

Het Brokkenpaleis is een Dierenwinkel gelegen aan Cortenaerstraat 9 in Zutphen.

Meer informatie over Het Brokkenpaleis in Zutphen

Het Brokkenpaleis is een Dierenwinkel gelegen in Zutphen op Cortenaerstraat 9.

Het Brokkenpaleis uit Zutphen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Het Brokkenpaleis op de juiste plek. Bij Het Brokkenpaleis kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Cortenaerstraat 9 in Zutphen. Je kan Het Brokkenpaleis telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetbrokkenpaleis.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Joep is een Bordeauxdog die in juni 2018 geboren is en al meerdere (jeugd)kampioenschappen heeft gewonnen. Hij is samen met zijn zus Nova het boegbeeld van de webshop Het Brokkenpaleis. Op de website van Het Brokkenpaleis kunnen dierenliefhebbers informatie vinden over verschillende categorieën en betaalmethodes. Daarnaast is er een vakantieperiode van vrijdag 4 augustus tot zondag 20 augustus waarin de webshop gesloten is. Klanten worden verzocht om hun bestelling voor woensdagavond te plaatsen, zodat deze op tijd ingepakt en verzonden kan worden. Bij het bestellen van brokken en snacks ontvangt men een zak gezonde snacks cadeau. Het Brokkenpaleis stuurt geen proefpakketjes op, maar biedt wel de mogelijkheid om een kleine (4 kg) verpakking tegen een spotprijs te bestellen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Het Brokkenpaleis of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Het Brokkenpaleis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Brokkenpaleis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Het Brokkenpaleis

Bezoekers bekeken ook