BIRDS&co

BIRDS&co is een Dierenwinkel gelegen aan Witte Paal 245B in Schagen.

Meer informatie over BIRDS&co in Schagen

BIRDS&co is een Dierenwinkel gelegen in Schagen op Witte Paal 245B.

BIRDS&co uit Schagen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Schagen? Dan ben je bij BIRDS&co op de juiste plek. Bij BIRDS&co kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Witte Paal 245B in Schagen. Je kan BIRDS&co telefonisch bereiken op: 31 6 83037153 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.birdsenco.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: BIRDS&co is een kweker van papegaaien en parkieten en heeft een winkel in Schagen die gespecialiseerd is in alle soorten vogels. Ze hebben ook een webshop waar je vogelbenodigdheden kunt kopen. Op dit moment hebben ze een actie waarbij je 50% korting krijgt op Aves/Avian producten, maar let op, op=op. De winkel is elke dinsdagavond en zondag geopend. Op dinsdag van 18.00 tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Als je voor 15:00 uur bestelt in de webshop, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. En als je bestelling boven de € 49,- is, wordt het gratis verzonden. Het adres van de winkel is Wittepaal 245B in Schagen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar BIRDS&co of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij BIRDS&co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BIRDS&co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. BIRDS&co

Bezoekers bekeken ook