Falo Dierendingen

Falo Dierendingen is een Dierenwinkel gelegen aan H.W, Hendrik Willem Mesdagstraat 9 in Apeldoorn.

Meer informatie over Falo Dierendingen in Apeldoorn

Falo Dierendingen is een Dierenwinkel gelegen in Apeldoorn op H.W, Hendrik Willem Mesdagstraat 9.

Falo Dierendingen uit Apeldoorn hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Falo Dierendingen op de juiste plek. Bij Falo Dierendingen kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan H.W, Hendrik Willem Mesdagstraat 9 in Apeldoorn. Je kan Falo Dierendingen telefonisch bereiken op: 31 6 30173793 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.falo-dierendingen.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Deze tekst gaat over een webwinkel waar nog geen producten in de winkelwagen zijn geplaatst. De webwinkel biedt de mogelijkheid om producten terug te sturen en heeft een levertijd van 2-3 dagen. De verzendkosten zijn €8,95 en bij bestellingen boven de €75,00 is de verzending gratis. Op dit moment is de website echter niet bereikbaar vanwege administratieve redenen, maar het is mogelijk dat de webwinkel binnenkort weer beschikbaar is. Er wordt verwezen naar contactgegevens om de webwinkel te bereiken. Voor vragen kan er gebeld worden naar 0342-220060. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief om geen enkele aanbieding te missen. Tot slot wordt er vermeld dat het gemakkelijk is om een account aan te maken voor nieuwe klanten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Falo Dierendingen of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Falo Dierendingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Falo Dierendingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Falo Dierendingen

Bezoekers bekeken ook