Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak

Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak is een Dierenwinkel gelegen aan Akkerstraat 4-6 in Breda.

Meer informatie over Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak in Breda

Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak is een Dierenwinkel gelegen in Breda op Akkerstraat 4-6.

Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak uit Breda hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Breda? Dan ben je bij Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak op de juiste plek. Bij Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Akkerstraat 4-6 in Breda. Je kan Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak telefonisch bereiken op: 31 76 543 6503 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beensdierenspeciaalzaak.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De website van Beensdierenspeciaalzaak heet ons welkom. Het belangrijkste nieuws is dat de vestiging in Gilze vanaf 1 juni op dinsdag gesloten is. Het bedrijf heeft in totaal vier winkels, verspreid over verschillende locaties. De adressen en telefoonnummers van de winkels in Breda, Gilze, Reusel en Oosterhout worden vermeld. Het team van Beens dierenspeciaalzaak is per e-mail bereikbaar en er is ook de mogelijkheid om tijdens openingstijden naar een van de winkels te bellen. De winkel in Oosterhout heeft ook een hengelsportafdeling, net als de winkels in Reusel en Gilze. De winkel in Breda heeft daarnaast ook een trimsalon.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Beens Hondentrimsalon & Dierenspeciaalzaak

Bezoekers bekeken ook