Bagus-Petstore.nl

Bagus-Petstore.nl is een Dierenwinkel gelegen aan Fjildwei 5 in Readtsjerk.

Meer informatie over Bagus-Petstore.nl in Readtsjerk

Bagus-Petstore.nl is een Dierenwinkel gelegen in Readtsjerk op Fjildwei 5.

Bagus-Petstore.nl uit Readtsjerk hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Readtsjerk? Dan ben je bij Bagus-Petstore.nl op de juiste plek. Bij Bagus-Petstore.nl kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Fjildwei 5 in Readtsjerk. Je kan Bagus-Petstore.nl telefonisch bereiken op: 31 6 21852785 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bagus-petstore.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In deze tekst wordt uitgelegd dat goede voeding voor honden minimaal 25% dierlijke eiwitten moet bevatten en voor katten minimaal 30%. Alle soorten hondenvoeding op de website voldoen aan dit minimale percentage. De normale levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Daarnaast worden er gezonde voeding en snacks zonder kunstmatige toevoegingen aangeboden voor honden en katten. Bij besteding vanaf €49,- of bij aankoop van Kivo droogvoer hond 14 kg is de verzending gratis. Kivo snacks en voeding kunnen worden opgehaald op afspraak, maar Kivo diepvriesvoeding wordt niet verzonden. Bezorging in regio 90.. is mogelijk.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Bagus-Petstore.nl of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Bagus-Petstore.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bagus-Petstore.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Bagus-Petstore.nl

Bezoekers bekeken ook