Rodenttopia

Rodenttopia is een Dierenwinkel gelegen aan Bredebeek 45 in Zwolle.

Meer informatie over Rodenttopia in Zwolle

Rodenttopia is een Dierenwinkel gelegen in Zwolle op Bredebeek 45.

Rodenttopia uit Zwolle hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij Rodenttopia op de juiste plek. Bij Rodenttopia kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bredebeek 45 in Zwolle. Je kan Rodenttopia telefonisch bereiken op: 31 6 39215671 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rodenttopia.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Marijke van Rodenttopia biedt producten aan die 100% knaagdier vriendelijk zijn en met liefde en zorg worden ingepakt. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en worden gecreëerd met veel kennis van en persoonlijke ervaring met verschillende diersoorten. Marijke adviseert om het leven van knaagdieren zo aangenaam mogelijk te maken door het verblijf aan te passen op hun natuurlijke gedrag. Dit kan bijvoorbeeld door het verblijf op een natuurlijke manier in te richten met producten zoals meerkamerhuizen en renbanen. Marijke geeft ook advies over de inrichting van het verblijf, zoals het gebruik van een ruim verblijf, minimaal 20 cm bodembedekking, een zandbak met chinchillazand, een loopwiel, meerdere schuilplekken, gedroogde plantjes en een bakje met water. Het gebruik van deze producten heeft voordelen zoals een blij huisdier, een mooie inrichting van de huiskamer, geen tralie knagen en minder vaak verschonen. In verband met veranderde wetgeving mag Marijke niet meer vermelden bij welke aandoeningen de producten ondersteunend kunnen zijn, maar wel op welk orgaan ze werken. Marijke raadt aan om de producten droog, koel en donker te bewaren en benadrukt dat de producten een toevoeging zijn op het dagelijkse dieet en geen vervanging van het voer. Marijke geeft ook een disclaimer waarin ze aangeeft dat de informatie over de producten afkomstig is van verschillende bronnen en.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Rodenttopia of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Rodenttopia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rodenttopia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Rodenttopia

Bezoekers bekeken ook