Baas & Beest

Baas & Beest is een Dierenwinkel gelegen aan Nijverheidsweg 1 in Maarssen.

Meer informatie over Baas & Beest in Maarssen

Baas & Beest is een Dierenwinkel gelegen in Maarssen op Nijverheidsweg 1.

Baas & Beest uit Maarssen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Baas & Beest op de juiste plek. Bij Baas & Beest kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Nijverheidsweg 1 in Maarssen. Je kan Baas & Beest telefonisch bereiken op: 31 346 573 521 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.baasenbeest.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Baas & Beest is een winkel in Maarssen, vlakbij Utrecht, die alles biedt voor dieren en hun baasjes. De winkel heeft onlangs een vernieuwing ondergaan en heeft nu een oppervlakte van 1500 m2. Naast producten voor huisdieren, biedt de winkel ook producten voor paarden, kippen, geiten en andere boerderijdieren. Daarnaast is er een ruime aquariumafdeling en alles voor paard en ruiter te vinden. Parkeren kan gratis voor de deur van de winkel.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Baas & Beest of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Baas & Beest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baas & Beest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Baas & Beest

Bezoekers bekeken ook