Dierenspeciaalzaak van der Velden

Dierenspeciaalzaak van der Velden is een Dierenwinkel gelegen aan Tongelresestraat 316 in Eindhoven.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak van der Velden in Eindhoven

Dierenspeciaalzaak van der Velden is een Dierenwinkel gelegen in Eindhoven op Tongelresestraat 316.

Dierenspeciaalzaak van der Velden uit Eindhoven hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak van der Velden op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak van der Velden kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Tongelresestraat 316 in Eindhoven. Je kan Dierenspeciaalzaak van der Velden telefonisch bereiken op: 31 40 281 3403 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierenspeciaalzaakvandervelden.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak Van der Velden in Eindhoven is een winkel waar je terecht kunt voor dierenbenodigdheden. De openingstijden van de winkel zijn als volgt: maandag van 12:00 tot 18:00, dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag is de winkel gesloten. Je kunt contact opnemen met de winkel via e-mail (winkel@dsvdv.nl) of telefonisch (040-2813403). Er is ook de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief van het bedrijf.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak van der Velden of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak van der Velden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak van der Velden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak van der Velden

Bezoekers bekeken ook