Avonturia De Vogelkelder

Avonturia De Vogelkelder is een Dierenwinkel gelegen aan Kerketuinenweg 3 in Den Haag.

Meer informatie over Avonturia De Vogelkelder in Den Haag

Avonturia De Vogelkelder is een Dierenwinkel gelegen in Den Haag op Kerketuinenweg 3.

Avonturia De Vogelkelder uit Den Haag hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Avonturia De Vogelkelder op de juiste plek. Bij Avonturia De Vogelkelder kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kerketuinenweg 3 in Den Haag. Je kan Avonturia De Vogelkelder telefonisch bereiken op: 31 70 363 7272 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.avonturia.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Avonturia de Vogelkelder is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland en biedt unieke producten voor huisdieren. De winkel heeft 7 werelden, waaronder de Hondenwereld, Knaagdierenwereld, Vissenwereld, Reptielenwereld, Vogelwereld en Kattenstraat. In de zomer zijn er verschillende tips beschikbaar om huisdieren koel te houden en te beschermen tegen oververhitting. Ook biedt Avonturia speciale zomeracties en activiteiten tijdens de zomervakantie. Daarnaast heeft de winkel een webshop met meer dan 15.000 artikelen voor verschillende dieren en een team dat 7 dagen per week beschikbaar is. De winkel is gevestigd in Den Haag en heeft diverse openingstijden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Avonturia De Vogelkelder of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Avonturia De Vogelkelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avonturia De Vogelkelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Avonturia De Vogelkelder

Bezoekers bekeken ook