YAB Yellow Alert Bone

YAB Yellow Alert Bone is een Dierenwinkel gelegen aan Virmundtstraat 5A in Gemert.

Meer informatie over YAB Yellow Alert Bone in Gemert

YAB Yellow Alert Bone is een Dierenwinkel gelegen in Gemert op Virmundtstraat 5A.

YAB Yellow Alert Bone uit Gemert hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Gemert? Dan ben je bij YAB Yellow Alert Bone op de juiste plek. Bij YAB Yellow Alert Bone kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Virmundtstraat 5A in Gemert. Je kan YAB Yellow Alert Bone telefonisch bereiken op: 31 492 361 230 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://yellowalertbone.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Het gele botje genaamd Yellow Alert Bone (YAB) is een hulpmiddel om aan te geven dat de hond ruimte en afstand nodig heeft. Het botje kan gemakkelijk aan elke hondenriem worden bevestigd en is geschikt voor honden van alle groottes. Het is bedoeld voor honden die problemen hebben met hun omgeving, zoals slechte ervaringen met andere honden of traumatische ervaringen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor sociaal ingestelde honden die tijdelijk geen contact mogen of willen hebben. Er zijn twee varianten van het botje beschikbaar: een luxe versie van leder en een instapmodel van nylon. De nylon variant is geschikt voor tijdelijk gebruik, terwijl de lederen variant duurzamer is. Bij elke bestelling worden flyers meegestuurd en de verzendkosten bedragen €2,00 voor Nederland en €3,50 voor België en Duitsland.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar YAB Yellow Alert Bone of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij YAB Yellow Alert Bone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YAB Yellow Alert Bone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. YAB Yellow Alert Bone

Bezoekers bekeken ook