wankaswinkeltje

wankaswinkeltje is een Dierenwinkel gelegen aan Kuyperlaan 39 in Uithoorn.

Meer informatie over wankaswinkeltje in Uithoorn

wankaswinkeltje is een Dierenwinkel gelegen in Uithoorn op Kuyperlaan 39.

wankaswinkeltje uit Uithoorn hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Uithoorn? Dan ben je bij wankaswinkeltje op de juiste plek. Bij wankaswinkeltje kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kuyperlaan 39 in Uithoorn. Je kan wankaswinkeltje telefonisch bereiken op: 31 6 51128295 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wankaswinkeltje.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In deze tekst wordt geadverteerd met een webshop genaamd "Wankaswinkeltje" waar je alles kunt vinden voor je huisdieren, met name honden, katten en paarden. Er wordt een grote selectie aan voeding, speeltjes, hondenmanden, kattenbakken en andere benodigdheden aangeboden. Daarnaast worden er ook veel verkochte producten genoemd, zoals reserve hoezen voor fietskarren, filters voor drinkfonteinen en verschillende soorten voer. Er zijn ook aanbiedingen beschikbaar, zoals een zwarte kinderrijbroek en een voerautomaat. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot zaterdag en de webshop is altijd geopend. Verzending is gratis vanaf €45,- en er zijn verschillende tarieven voor verzending naar Nederland, België en Duitsland. Bestellingen die op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verzonden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar wankaswinkeltje of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij wankaswinkeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je wankaswinkeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. wankaswinkeltje

Bezoekers bekeken ook