VDM Bonaire

VDM Bonaire is een Verhuurbedrijf voor rijtuigen gelegen aan 9A Kaya Plata in Kralendijk.

Meer informatie over VDM Bonaire in Kralendijk

VDM Bonaire is een Verhuurbedrijf voor rijtuigen gelegen in Kralendijk op 9A Kaya Plata.

VDM Bonaire uit Kralendijk hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Verhuurbedrijf voor rijtuigen in de buurt van Kralendijk? Dan ben je bij VDM Bonaire op de juiste plek. Bij VDM Bonaire kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Verhuurbedrijf voor rijtuigen is gelegen aan 9A Kaya Plata in Kralendijk. Je kan VDM Bonaire telefonisch bereiken op: 599 786 1744 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vdmbonaire.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: VDM Bonaire is de meest veelzijdige aanbieder op Bonaire en biedt verschillende diensten en producten aan, waaronder btw-vrije inkopen, (huis)diervoeder en benodigdheden, hekwerken en poorten, en verscheping van goederen en inboedel. Ze hebben verschillende aanbiedingen, zoals krokante puppy verse kip, een open kast met 8 vakken, kattenmix, barkrukken en onderzetters. Daarnaast bieden ze ook houdbare worst en lamsvlees zonder granen aan. VDM Bonaire heeft zowel een online winkel als een fysieke winkel op het eiland, waar persoonlijk contact mogelijk is. Ook bieden ze de mogelijkheid om auto's, (elektrische) scooters en mountainbikes te huren.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar VDM Bonaire of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij VDM Bonaire? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VDM Bonaire het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. VDM Bonaire

Bezoekers bekeken ook