Van Oort

Van Oort is een Dierenwinkel gelegen aan Burgemeester Posweg 19 in Poederoijen.

Meer informatie over Van Oort in Poederoijen

Van Oort is een Dierenwinkel gelegen in Poederoijen op Burgemeester Posweg 19.

Van Oort uit Poederoijen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Poederoijen? Dan ben je bij Van Oort op de juiste plek. Bij Van Oort kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Burgemeester Posweg 19 in Poederoijen. Je kan Van Oort telefonisch bereiken op: 31 418 672 611 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vanoord.com/nl

Op september 2023 las je op de website het volgende: Van Oord is een maritieme aannemer met 150 jaar ervaring en projecten in 36 landen. Ze dragen bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties door innovatieve en duurzame oplossingen te bieden. Dit omvat het creëren van meer ruimte voor de groeiende wereldbevolking, het realiseren en verbeteren van maritieme infrastructuur, het beschermen van kustgebieden tegen de stijgende zeespiegel en het bijdragen aan de wereldwijde energietransitie. Van Oord heeft ook een duurzaamheidsprogramma genaamd S.E.A. en hecht veel belang aan veiligheid. Ze hebben recentelijk projecten voltooid zoals de kabelinstallatiewerkzaamheden voor een offshore windpark, de verruiming van de Twentekanalen en de verbreding van het Yangtzekanaal. Van Oord is altijd op zoek naar getalenteerde mensen en biedt expertise om doelen te bereiken.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Van Oort of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Van Oort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Oort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Van Oort

Bezoekers bekeken ook