Soays

Soays is een Dierenwinkel gelegen aan Steenwijkerweg 15 in Marknesse.

Meer informatie over Soays in Marknesse

Soays is een Dierenwinkel gelegen in Marknesse op Steenwijkerweg 15.

Soays uit Marknesse hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Marknesse? Dan ben je bij Soays op de juiste plek. Bij Soays kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Steenwijkerweg 15 in Marknesse. Je kan Soays telefonisch bereiken op: 31 527 204 495 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://meerzoo.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: MeerZoo is een kleinschalig dierenpark en kinderboerderij, dat samen met de zorgboerderij Reemzorg wordt beheerd. Het park is sinds 2011 geopend voor individuele bezoekers en groepen, variërend van kinderfeestjes tot familiedagen. In de komende jaren wil MeerZoo zich richten op een groep dieren van het Amerikaanse continent en diverse "productiedieren". Het doel van MeerZoo is om diverse diersoorten te behouden voor het nageslacht en educatie te verstrekken over het leven en voortplanten van dieren in de natuur. Het park richt zich vooral op soortbehoud van zeldzame en minder voorkomende diersoorten. Daarnaast fungeert MeerZoo als opvang voor reptielen, vogels, knaagdieren en kleine exoten via de Stichting Vrienden van MeerZoo. Het park is momenteel gesloten in heel 2023 voor de veiligheid van medewerkers en deelnemers.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Soays of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Soays? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soays het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Soays

Bezoekers bekeken ook