Sharon B Design B.V.

Sharon B Design B.V. is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over Sharon B Design B.V. in

Sharon B Design B.V. is een Dierenwinkel gelegen in op .

Sharon B Design B.V. uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij Sharon B Design B.V. op de juiste plek. Bij Sharon B Design B.V. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan Sharon B Design B.V. telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vlooienbandje.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dit artikel waarschuwt voor de schadelijke effecten van pesticiden in vlooienbandjes en vlooiendruppels op de gezondheid van mens, dier en natuur. Het doel is om een totaalverbod te krijgen op antivlooien producten die giftige pesticiden bevatten. In plaats daarvan worden natuurlijke alternatieven aangeboden, zoals geurhalsbanden en -druppels zonder pesticiden of chemicaliën. Deze producten zijn veilig, effectief en diervriendelijk. Het gebruik van natuurlijke bestanddelen voorkomt dat gif in de natuur terechtkomt. Daarnaast worden er voordelen zoals voorkomen van leed bij huisdieren, kleurrijke opties en een geld-terug-garantie genoemd. Klanten worden aangemoedigd om te stoppen met het gebruik van producten met giftige pesticiden en worden gewaarschuwd voor merken zoals Seresto, Advantage, Beaphar, Frontline, Bravecto en Bolfo. De contactgegevens van het bedrijf worden vermeld.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Sharon B Design B.V. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Sharon B Design B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sharon B Design B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Sharon B Design B.V.

Bezoekers bekeken ook