Royalz Pets&Co

Royalz Pets&Co is een Dierenwinkel gelegen aan Torenstraat 2A in Rosmalen.

Meer informatie over Royalz Pets&Co in Rosmalen

Royalz Pets&Co is een Dierenwinkel gelegen in Rosmalen op Torenstraat 2A.

Royalz Pets&Co uit Rosmalen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Royalz Pets&Co op de juiste plek. Bij Royalz Pets&Co kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Torenstraat 2A in Rosmalen. Je kan Royalz Pets&Co telefonisch bereiken op: 31 73 565 6170 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://petsenco.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Pets&Co is een winkelketen met dierenwinkels waar dierenspecialisten met veel ervaring werken. Naast het verkopen van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs, bieden ze ook informatie en advies over de verzorging en opvoeding van huisdieren. Je kunt langs gaan in de winkels, telefonisch contact opnemen of een vraag per e-mail stellen. Vakmanschap is erg belangrijk voor Pets&Co. Ze hebben vestigingen in Rosmalen, Holten en Wierden. De winkel in Wierden heeft een uitgebreid assortiment voor huisdieren, tuinartikelen, hengel- en ruitersportartikelen en een hondenwassalon. Ze hebben veel kennis over huisdieren en bieden advies op maat. Pets&Co is opgericht in 2010 en heeft inmiddels meer dan 45 winkels. Het houden van kippen is populair geworden, maar kan ook leiden tot problemen met bloedluizen. Deze mijten kunnen een plaag zijn en zijn gevaarlijk voor de gezondheid van de kippen. Het is belangrijk om het kippenhok schoon te houden en de naden en kieren te dichten. Er zijn ook sprays beschikbaar om de kippen en hun omgeving te behandelen. Daarnaast geeft de tekst informatie over het wisselen van tanden bij puppy's en hoe je ze kunt helpen met kauwspeelgoed en verkoelende bijtspeeltjes. Pets&Co is het adres voor alles wat je nodig hebt voor huisdieren.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Royalz Pets&Co of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Royalz Pets&Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Royalz Pets&Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Royalz Pets&Co

Bezoekers bekeken ook