Rattenmatjes

Rattenmatjes is een Dierenwinkel gelegen aan Snelliusstraat 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over Rattenmatjes in Apeldoorn

Rattenmatjes is een Dierenwinkel gelegen in Apeldoorn op Snelliusstraat 3.

Rattenmatjes uit Apeldoorn hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Rattenmatjes op de juiste plek. Bij Rattenmatjes kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Snelliusstraat 3 in Apeldoorn. Je kan Rattenmatjes telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rattenmatjes.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dit artikel gaat over het gratis verzenden van producten voor knaagdieren bij aankoop van een bepaald bedrag. Vanaf €60,- in Nederland (pakket tot 10 kg), vanaf €90,- in Nederland (pakket 10 tot 20 kg) en vanaf €80,- naar België (pakket tot 10 kg). Het artikel introduceert ook het merk Rattenmatjes, dat hangmatjes en 'huisjes' maakt voor ratten en andere knaagdieren. Naast hangmatjes bieden ze ook andere producten aan, zoals voer, snacks, speelgoed en huisjes van kunststof en hout. De webshop wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe hangmatjes en stoffen huisjes. Klanten kunnen contact opnemen via het contactformulier of via info@rattenmatjes.nl. De klantenservice biedt ondersteuning bij betaling en verzending, ruilen en retourneren, en geeft tips voor het gebruik van de Rattenmatjes. Het artikel eindigt met de contactgegevens van Rattenmatjes.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Rattenmatjes of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Rattenmatjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rattenmatjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Rattenmatjes

Bezoekers bekeken ook