Pro-Dier

Pro-Dier is een Dierenwinkel gelegen aan Westerweg 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Pro-Dier in Alkmaar

Pro-Dier is een Dierenwinkel gelegen in Alkmaar op Westerweg 20.

Pro-Dier uit Alkmaar hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Pro-Dier op de juiste plek. Bij Pro-Dier kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Westerweg 20 in Alkmaar. Je kan Pro-Dier telefonisch bereiken op: 31 72 520 9603 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pro-dier.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Cannadog is het eerste hondenvoer dat hennepzaadolie bevat, wat bijdraagt aan de fysieke en mentale balans van je viervoeter. De werking van hennepzaadolie op het lichaam en de geest is gericht op herstel van de lichaamsfuncties. Cannadog kan helpen bij klachten zoals huid-, maag- en darmproblemen. De receptuur van Cannadog brokken is hetzelfde als die van Pro-dogfood, maar dan aangevuld met hennepzaadolie en/of Curcumine voor een optimale balans. De brokken bevatten een enkelvoudige eiwitbron van zalm of kalkoen en zijn glutenvrij. Cannadog is nu ook verkrijgbaar bij Ranzijn Alkmaar, Zaandam en Aalsmeer. Er zijn proefpakketten beschikbaar en binnenkort wordt de webshop vernieuwd en het assortiment uitgebreid. Er wordt ook een persoonlijke ervaring gedeeld van een hond genaamd Goofy, die na het gebruik van Cannadog geen medicijnen meer nodig heeft.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Pro-Dier of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Pro-Dier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pro-Dier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Pro-Dier

Bezoekers bekeken ook