Pets en Co Stadskanaal

Pets en Co Stadskanaal is een Dierenwinkel gelegen aan Beneluxlaan 5 in Stadskanaal.

Meer informatie over Pets en Co Stadskanaal in Stadskanaal

Pets en Co Stadskanaal is een Dierenwinkel gelegen in Stadskanaal op Beneluxlaan 5.

Pets en Co Stadskanaal uit Stadskanaal hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Stadskanaal? Dan ben je bij Pets en Co Stadskanaal op de juiste plek. Bij Pets en Co Stadskanaal kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Beneluxlaan 5 in Stadskanaal. Je kan Pets en Co Stadskanaal telefonisch bereiken op: 31 599 851 489 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.diertotaalstadskanaal.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Diertotaal Stadskanaal is een dierenspeciaalzaak in Stadskanaal met een uitgebreid assortiment voor honden, katten, vogels, reptielen, knaagdieren, vissen en hengelsport. Ze hebben ook een eigen 'dierenapotheek' en een unieke hondenwasstraat met drogers. Regelmatig zijn er aanbiedingen en acties. De winkel is in 2013 geopend en het assortiment is sindsdien flink uitgebreid. De kelder is ook als winkelruimte in gebruik genomen, met ruime volières voor vogels. De openingstijden zijn op verschillende dagen van de week en het adres is te vinden op de website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Pets en Co Stadskanaal of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Pets en Co Stadskanaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets en Co Stadskanaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Pets en Co Stadskanaal

Bezoekers bekeken ook