Paula's Pet Store

Paula's Pet Store is een Dierenwinkel gelegen aan Kontermansweg 31 in De Hoeve.

Meer informatie over Paula's Pet Store in De Hoeve

Paula's Pet Store is een Dierenwinkel gelegen in De Hoeve op Kontermansweg 31.

Paula's Pet Store uit De Hoeve hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van De Hoeve? Dan ben je bij Paula's Pet Store op de juiste plek. Bij Paula's Pet Store kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kontermansweg 31 in De Hoeve. Je kan Paula's Pet Store telefonisch bereiken op: 31 6 52614841 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.paulaspetstore.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Paula's Pet Store is een webshop die al sinds 2014 bestaat en gevestigd is in De Hoeve, Friesland. Ze bieden allerlei producten voor huisdieren aan en als er iets niet op de website staat, kunnen klanten een bericht sturen om te vragen of het besteld of gemaakt kan worden. Er worden regelmatig actiecodes gedeeld op Facebook, die gebruikt kunnen worden op de website. Er zijn nu ook anti-teken bandjes met EM kralen beschikbaar, die op maat en kleur gemaakt kunnen worden. Momenteel wordt er nog gewerkt aan de webshop, dus niet alle producten zijn daar te vinden. Klanten kunnen een e-mail sturen naar info@paulaspetstore.nl als ze iets specifieks zoeken. Vanaf oktober 2016 kunnen er ook huisdierfeestjes geboekt worden bij Paula's Pet Store, eventueel in combinatie met een workshop hondenriem maken. Er zijn ook waakborden beschikbaar in het assortiment, zowel standaard als gepersonaliseerd. Daarnaast kunnen er handgemaakte hondenriemen, halsbanden en speeltjes gemaakt worden naar de wensen van de klant. Ook worden er workshops aangeboden waarbij klanten hun eigen riem, halsband of speeltje kunnen maken.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Paula's Pet Store of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Paula's Pet Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paula's Pet Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Paula’s Pet Store

Bezoekers bekeken ook