Novum initium cobberdogs

Novum initium cobberdogs is een Dierenwinkel gelegen aan Noordeinde 367 in Boskoop.

Meer informatie over Novum initium cobberdogs in Boskoop

Novum initium cobberdogs is een Dierenwinkel gelegen in Boskoop op Noordeinde 367.

Novum initium cobberdogs uit Boskoop hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Boskoop? Dan ben je bij Novum initium cobberdogs op de juiste plek. Bij Novum initium cobberdogs kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Noordeinde 367 in Boskoop. Je kan Novum initium cobberdogs telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://novuminitium.eu/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Novum Initium Cobberdogs is een fokkerij in Australië die af en toe nestjes Australian Cobberdogs fokt. Ze hechten veel waarde aan verantwoord fokken en zorgen ervoor dat hun ouderhonden getest zijn op gezondheidseisen zoals ED/HD, patella, ecvo en andere erfelijke ziektes. Ze staan open voor vragen over de Australische Cobberdog en hebben op dit moment nog 1 pup beschikbaar. De ouders van de pup hebben een wavy fleece vacht en zijn ook getest op ed, hd, ogen en DNA. Novum Initium Cobberdogs is lid van de MDBA en de pups krijgen een stamboom. Daarnaast zijn ze ook lid van de rasvereniging en partner van Reico-vital systeme, een 100% natuurlijk product voor mens en dier. Op de website van Novum Initium Cobberdogs zijn recente posts en archieven te vinden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Novum initium cobberdogs of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Novum initium cobberdogs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Novum initium cobberdogs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Novum initium cobberdogs

Bezoekers bekeken ook