Milan's Diervoeding

Milan's Diervoeding is een Dierenwinkel gelegen aan Peppelweg 17-19 in Rotterdam.

Meer informatie over Milan's Diervoeding in Rotterdam

Milan's Diervoeding is een Dierenwinkel gelegen in Rotterdam op Peppelweg 17-19.

Milan's Diervoeding uit Rotterdam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Milan's Diervoeding op de juiste plek. Bij Milan's Diervoeding kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Peppelweg 17-19 in Rotterdam. Je kan Milan's Diervoeding telefonisch bereiken op: 31 10 418 5603 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://milansdiervoeding.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Milan's Diervoeding is een winkel die gespecialiseerd is in natuurlijke voeding en producten voor huisdieren. Ze bieden een groot assortiment aan voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. Daarnaast werken ze samen met dierenarts Dr.Woof, die regelmatig naar de winkel komt voor vaccinaties, chippen en behandeling van kennelhoest. Ze verkopen ook speciale dierenartsvoeding van merken als Royal Canin en Hill's. Mocht een product niet beschikbaar zijn in de winkel, dan kan het altijd besteld worden. Het belangrijkste is dat Milan's Diervoeding geen levende dieren verkoopt, omdat ze vinden dat deze dieren de juiste aandacht verdienen. Ze verwijzen klanten liever door naar een knaagdieropvang in Ridderkerk. De website dient voornamelijk als informatiebron en om contactgegevens te vinden. Het is geen webshop, maar Milan's Diervoeding hoopt klanten in de winkel te verwelkomen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Milan's Diervoeding of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Milan's Diervoeding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Milan's Diervoeding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Milan’s Diervoeding

Bezoekers bekeken ook