mikaje

mikaje is een Dierenwinkel gelegen aan Nieuwe Krim 3-A in Coevorden.

Meer informatie over mikaje in Coevorden

mikaje is een Dierenwinkel gelegen in Coevorden op Nieuwe Krim 3-A.

mikaje uit Coevorden hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Coevorden? Dan ben je bij mikaje op de juiste plek. Bij mikaje kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Nieuwe Krim 3-A in Coevorden. Je kan mikaje telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mikaje.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De tekst beschrijft de online dierenwinkel Mikaje.nl. Ze bieden diverse dierbenodigdheden zoals snacks, speeltjes en trainingsartikelen voor honden aan. Er zijn nog geen producten in de winkelwagen geplaatst, maar er geldt wel een "niet goed, geld terug" regeling en verzending binnen 2 werkdagen. Mikaje.nl staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en biedt ook een nieuwsbrief aan waarbij je 5% korting op je volgende bestelling kunt ontvangen. Het is mogelijk om contact op te nemen via de contactpagina en het is gemakkelijk om een account aan te maken.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar mikaje of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij mikaje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mikaje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. mikaje

Bezoekers bekeken ook