Massier Diervoeders

Massier Diervoeders is een Veevoerhandel gelegen aan Veldweg 15 in Dalfsen.

Meer informatie over Massier Diervoeders in Dalfsen

Massier Diervoeders is een Veevoerhandel gelegen in Dalfsen op Veldweg 15.

Massier Diervoeders uit Dalfsen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Veevoerhandel in de buurt van Dalfsen? Dan ben je bij Massier Diervoeders op de juiste plek. Bij Massier Diervoeders kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Veevoerhandel is gelegen aan Veldweg 15 in Dalfsen. Je kan Massier Diervoeders telefonisch bereiken op: 31 529 481 271 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.massierdiervoeders.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Massier is een winkel die alles biedt voor tuin, land en dieren. Ze hebben een compleet assortiment voor onder andere honden, paarden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Daarnaast verkopen ze ook tuingereedschap, bemesting voor zowel land als tuin, potgrond, werkkleding, afrastering en nog veel meer. Massier biedt professioneel advies en heeft een ruim assortiment. Ze hebben ook regelmatig acties. De winkel is goed bereikbaar en klantvriendelijk. Je kunt vrijblijvend advies krijgen door langs te komen in de winkel. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 12.15 uur en van 13.15 uur tot 18.00 uur, op vrijdag is er koopavond van 18.00 uur tot 20.00 uur, en op zaterdag zijn ze open van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Massier Diervoeders of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Massier Diervoeders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massier Diervoeders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Massier Diervoeders

Bezoekers bekeken ook