Lie's Farmhouse

Lie's Farmhouse is een Dierenwinkel gelegen aan Nieuwlandseweg 13 in Biervliet.

Meer informatie over Lie's Farmhouse in Biervliet

Lie's Farmhouse is een Dierenwinkel gelegen in Biervliet op Nieuwlandseweg 13.

Lie's Farmhouse uit Biervliet hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Biervliet? Dan ben je bij Lie's Farmhouse op de juiste plek. Bij Lie's Farmhouse kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Nieuwlandseweg 13 in Biervliet. Je kan Lie's Farmhouse telefonisch bereiken op: 31 6 38129661 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.liesfarmhouse.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Op de website van Lie's Farmhouse kun je terecht voor natuurlijke paardenvoeders van het merk D'HOOGHE en natuurlijke hobbyvoeders van het merk KATOOS. Ze bieden gratis levering aan huis in Zeeuws-Vlaanderen en het grensgebied van België voor bestellingen vanaf €60. Ook is het mogelijk om de producten af te halen bij Lie's Farmhouse in Biervliet. Je kunt contact opnemen via e-mail of telefonisch. Lie's Farmhouse biedt naast paardenvoeding ook voeding voor kippen, konijnen, schapen, herten, geiten en varkens, evenals voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Lie's Farmhouse of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Lie's Farmhouse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lie's Farmhouse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Lie’s Farmhouse

Bezoekers bekeken ook