Klamershoeve

Klamershoeve is een Dierenwinkel gelegen aan Klamersreed 2 in Drachtstercompagnie.

Meer informatie over Klamershoeve in Drachtstercompagnie

Klamershoeve is een Dierenwinkel gelegen in Drachtstercompagnie op Klamersreed 2.

Klamershoeve uit Drachtstercompagnie hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Drachtstercompagnie? Dan ben je bij Klamershoeve op de juiste plek. Bij Klamershoeve kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Klamersreed 2 in Drachtstercompagnie. Je kan Klamershoeve telefonisch bereiken op: 31 512 342 220 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sportworms.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In deze tekst wordt informatie gegeven over wormenbakken en wormenhotels, en hoe je hiermee je eigen wormenhumus kunt maken van je GFT-afval. Daarnaast wordt er gesproken over het kweken van wormen bij wormenkwekerij Sportworms, waar kwaliteitsproducten worden geleverd voor de visbeleving en hoogwaardige humus aan verschillende klanten. Er wordt benadrukt dat de wormen met respect voor de natuur worden gekweekt en dat de kwekerij transparantie en een persoonlijke aanpak belangrijk vindt. Het is mogelijk om bestellingen zelf op te halen bij de kwekerij, waarbij voordelen worden genoemd. Verder wordt er informatie gegeven over de producten die verkrijgbaar zijn in de webshop, waaronder verschillende soorten wormenhumus en accessoires. Tot slot wordt er verwezen naar de blog en nieuwssectie op de website van Sportworms, waar onder andere informatie te vinden is over het herkennen van wormen en het verbeteren van de grond in je tuin.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Klamershoeve of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Klamershoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klamershoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Klamershoeve

Bezoekers bekeken ook