Hondslekker

Hondslekker is een Dierenwinkel gelegen aan Hoofdstraat 24 in Drouwen.

Meer informatie over Hondslekker in Drouwen

Hondslekker is een Dierenwinkel gelegen in Drouwen op Hoofdstraat 24.

Hondslekker uit Drouwen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Drouwen? Dan ben je bij Hondslekker op de juiste plek. Bij Hondslekker kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hoofdstraat 24 in Drouwen. Je kan Hondslekker telefonisch bereiken op: 31 599 851 322 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hondslekker.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt informatie gegeven over Marion Klomp, de eigenaar van Hondslekker.nl. Het bevat haar persoonlijke gegevens, zoals haar adres, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast worden enkele belangrijke feiten over de website genoemd, zoals de mogelijkheid om eenvoudig te bestellen, veilig te betalen met iDEAL en gratis verzending vanaf €60. Verder wordt benadrukt dat de website scherp geprijsd is en vertrouwde service biedt. Er wordt echter ook vermeld dat de website gesloten is van 31 juli tot 16 augustus vanwege vakantie. Klanten uit België worden gevraagd om contact op te nemen via e-mail voor betaling, omdat de verzendkosten hoger zijn. De tekst bevat geen specifieke kalenderdata.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hondslekker of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hondslekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondslekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hondslekker

Bezoekers bekeken ook