Hidding Sleen V.O.F.

Hidding Sleen V.O.F. is een Dierenwinkel gelegen aan Lottingstraat 4 in Sleen.

Meer informatie over Hidding Sleen V.O.F. in Sleen

Hidding Sleen V.O.F. is een Dierenwinkel gelegen in Sleen op Lottingstraat 4.

Hidding Sleen V.O.F. uit Sleen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Sleen? Dan ben je bij Hidding Sleen V.O.F. op de juiste plek. Bij Hidding Sleen V.O.F. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Lottingstraat 4 in Sleen. Je kan Hidding Sleen V.O.F. telefonisch bereiken op: 31 591 361 279 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hiddingsleen.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Hidding Sleen kun je terecht voor een uitgebreid tuinassortiment, van klompen tot bloemzaden en meststoffen. Ze zijn een familiebedrijf dat al jarenlang te vinden is bij de molen in Sleen en hebben een ruim aanbod op het gebied van diervoeders, tuinbenodigdheden en andere dienstverleningen. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen in hun webshop of langs gaan in de winkel voor persoonlijk advies. Als je vragen hebt, kun je contact met hen opnemen via het contactformulier of een bezoek brengen aan hun winkel. Hun openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hidding Sleen V.O.F. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hidding Sleen V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hidding Sleen V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hidding Sleen V.O.F.

Bezoekers bekeken ook