Frenky Lewis

Frenky Lewis is een Dierenwinkel gelegen aan Toermalijnborch 11 in Rosmalen.

Meer informatie over Frenky Lewis in Rosmalen

Frenky Lewis is een Dierenwinkel gelegen in Rosmalen op Toermalijnborch 11.

Frenky Lewis uit Rosmalen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Frenky Lewis op de juiste plek. Bij Frenky Lewis kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Toermalijnborch 11 in Rosmalen. Je kan Frenky Lewis telefonisch bereiken op: 31 6 21476520 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.frenkylewis.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Frenky Lewis is een merk dat zich inzet voor dierenwelzijn en de band tussen mens en hond. Ze hebben verschillende producten, zoals hondenriemen, die uitverkocht zijn. Het merk is geïnspireerd door reizen naar Nepal, India en andere plaatsen en heeft als doel om aandacht te vragen voor het welzijn van 600 miljoen zwerfhonden wereldwijd en andere honden die het minder goed hebben. Ze willen ook graag de illegale puppyhandel en hondengevechten in Nederland aanpakken. Daarnaast heeft Frenky Lewis een sociale werkplaats waar mensen met een verstandelijke of emotionele handicap kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen. Het merk heeft ook unieke designs en zet zich in voor inclusiviteit. Het verhaal van Frenky Lewis is een eerbetoon aan de band tussen mens en hond en is geïnspireerd door liefde voor dieren en mensen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Frenky Lewis of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Frenky Lewis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frenky Lewis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Frenky Lewis

Bezoekers bekeken ook