Fokkersplaza

Fokkersplaza is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over Fokkersplaza in

Fokkersplaza is een Dierenwinkel gelegen in op .

Fokkersplaza uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij Fokkersplaza op de juiste plek. Bij Fokkersplaza kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan Fokkersplaza telefonisch bereiken op: 31 6 27909997 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fokkersplaza.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Fokkersplaza is al 13 jaar hét startpunt voor elke hondenfokker en cattery. De website biedt een breed scala aan producten en informatie voor fokkers, zoals werpkisten, accessoires, kraampakketten en voedingshulpmiddelen. Bij bestellingen vanaf €90,- worden de producten gratis verzonden, maar alleen binnen Nederland. Daarnaast is er een nieuwsbrief waar fokkers zich voor kunnen aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Op de website is ook informatie te vinden over verwarming in de werpkist en hoe werpkisten gebruikt kunnen worden. Verder worden er boeken en tijdschriften aangeboden, en zijn er cadeaubonnen beschikbaar. De website heeft een klantenservice waar contact opgenomen kan worden voor vragen over levertijd, verzendkosten, betalingsmogelijkheden en retouraanvragen. De algemene voorwaarden en privacy policy zijn ook beschikbaar op de website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Fokkersplaza of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Fokkersplaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fokkersplaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Fokkersplaza

Bezoekers bekeken ook