Fa. Ekkelkamp

Fa. Ekkelkamp is een Dierenwinkel gelegen aan Rijksstraatweg 135 in Haren.

Meer informatie over Fa. Ekkelkamp in Haren

Fa. Ekkelkamp is een Dierenwinkel gelegen in Haren op Rijksstraatweg 135.

Fa. Ekkelkamp uit Haren hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Haren? Dan ben je bij Fa. Ekkelkamp op de juiste plek. Bij Fa. Ekkelkamp kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Rijksstraatweg 135 in Haren. Je kan Fa. Ekkelkamp telefonisch bereiken op: 31 50 535 0215 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.discus.nl/dierenwinkel/haren/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Discus Ekkelkamp is een dierenspeciaalzaak in Haren, Groningen. Het bedrijf is opgericht in 1920 als maalbedrijf, maar heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een speciaalzaak voor huis- en weidedieren. Ze bieden een breed assortiment aan en richten zich voornamelijk op eigenaren van huisdieren en hobbyboeren. Daarnaast hebben ze ook producten voor vrije dieren in de tuin en benodigdheden voor hengelsport. De molen naast de winkel maalt weer en is bijna iedere zaterdag te bezoeken. Het bedrijf is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ze bieden ook de mogelijkheid om telefonische bestellingen te plaatsen, die dezelfde dag worden bezorgd.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Fa. Ekkelkamp of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Fa. Ekkelkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. Ekkelkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Fa. Ekkelkamp

Bezoekers bekeken ook