EnNELA

EnNELA is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over EnNELA in

EnNELA is een Dierenwinkel gelegen in op .

EnNELA uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij EnNELA op de juiste plek. Bij EnNELA kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan EnNELA telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ennela.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In deze tekst wordt informatie gegeven over de draadkubus kooi, ook wel bekend als de C&C kooi, die op de website wordt aangeboden. Deze kooien bieden meer ruimte dan de kooien die te vinden zijn in dierenwinkels en kunnen worden uitgebreid met losse onderdelen. Op de website zijn verschillende varianten van de 4x2x1 Cavia kooi met coroplast bak beschikbaar, evenals accessoires zoals hooizakjes en fleece liners met stippen of hartjes. Het bedrijf organiseert ook een winactie waarbij deelnemers kans maken op een cadeaubon van €25. Daarnaast worden er voer en snacks aangeboden, zoals Little One voer, berghooi en kruidensnacks. De website biedt ook verschillende informatiepagina's en een nieuwsbrief waarop men zich kan abonneren. Het bedrijf EnNELA is geregistreerd onder KvK-nummer 81545177 en Btw-nummer NL003574865B24.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar EnNELA of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij EnNELA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EnNELA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. EnNELA

Bezoekers bekeken ook