Duivensportcentrum P & P

Duivensportcentrum P & P is een Dierenwinkel gelegen aan De Meeren, Langenboomseweg 74 in Mill.

Meer informatie over Duivensportcentrum P & P in Mill

Duivensportcentrum P & P is een Dierenwinkel gelegen in Mill op De Meeren, Langenboomseweg 74.

Duivensportcentrum P & P uit Mill hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Mill? Dan ben je bij Duivensportcentrum P & P op de juiste plek. Bij Duivensportcentrum P & P kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan De Meeren, Langenboomseweg 74 in Mill. Je kan Duivensportcentrum P & P telefonisch bereiken op: 31 485 451 133 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.duiven.net/p-en-p/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Duivensportcentrum P & P in Mill biedt de mogelijkheid om duivenhokken te bestellen. DSV Timmerwerken zal de hokken bouwen in Mill, terwijl Nico Pronk betrokken blijft als adviseur. Het P & P duivenhok heeft al verschillende nationale kampioenen voortgebracht, zoals P. Pennekamp, R. van der Pas en Comb. Ebben. Het plaatsen van een duivenhok kost €45 per manuur, exclusief BTW. Het transport van en naar Mill is afhankelijk van de grootte van het duivenhok. De prijzen in de folder zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bij bestelling moet een aanbetaling van 30% worden gedaan, en het resterende bedrag moet bij aflevering worden voldaan. Daarnaast biedt Duivensportcentrum P & P ook interieurartikelen aan, zoals broedkasten en voerbakken. Ze zijn ook leverancier van Kipshagen broedhokken.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Duivensportcentrum P & P of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Duivensportcentrum P & P? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duivensportcentrum P & P het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Duivensportcentrum P & P

Bezoekers bekeken ook