Discus Texel

Discus Texel is een Winkel voor tropische vissen gelegen aan De Vang 9 in Oudeschild.

Meer informatie over Discus Texel in Oudeschild

Discus Texel is een Winkel voor tropische vissen gelegen in Oudeschild op De Vang 9.

Discus Texel uit Oudeschild hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Winkel voor tropische vissen in de buurt van Oudeschild? Dan ben je bij Discus Texel op de juiste plek. Bij Discus Texel kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Winkel voor tropische vissen is gelegen aan De Vang 9 in Oudeschild. Je kan Discus Texel telefonisch bereiken op: 31 6 10478827 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.discustexel.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Raoul Helleman kweekt discusvissen op Texel en werkt samen met Marcus Stöcker in Duitsland om kwaliteitsvissen te leveren. Er zijn altijd meer dan 5000 vissen op voorraad en de prijzen variëren afhankelijk van de grootte en het type vis. Er is ook een speciale korting op verzendkosten beschikbaar voor bestellingen boven de €125,-. Voor bedrijven en aquariumspeciaalzaken gelden aangepaste tarieven.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Discus Texel of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Discus Texel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discus Texel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Discus Texel

Bezoekers bekeken ook