Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F.

Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. is een Dierenwinkel gelegen aan Schoonstraat 2A in Heesch.

Meer informatie over Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. in Heesch

Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. is een Dierenwinkel gelegen in Heesch op Schoonstraat 2A.

Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. uit Heesch hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heesch? Dan ben je bij Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. op de juiste plek. Bij Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Schoonstraat 2A in Heesch. Je kan Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. telefonisch bereiken op: 31 412 474 445 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.spanjersvoordierentuin.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt aangekondigd dat de vestiging in Schaijk gesloten zal zijn van 31 juli tot en met 12 augustus vanwege vakantie. De vestiging in Heesch is echter wel geopend volgens de reguliere openingstijden. Als mensen niet naar de winkels kunnen komen, kunnen ze gebruik maken van de online webshop van Discus. Spanjers voor Dier en Tuin VOF verkoopt een uitgebreid dierenassortiment en tuinartikelen in hun winkels in Heesch en Schaijk. Ze helpen klanten ook graag met vragen over de verzorging van hun huisdier. Daarnaast bieden ze ook een groot assortiment tuinartikelen. Het bedrijf heeft ook een Facebook-pagina waarop ze dierennieuwtjes delen en aanbiedingen aankondigen. De contactgegevens van de vestigingen worden ook vermeld.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Discus Spanjers v. Dier & Tuin V.O.F.

Bezoekers bekeken ook