DiNo's DogShop

DiNo's DogShop is een Dierenwinkel gelegen aan Veestraat 85 in Sittard.

Meer informatie over DiNo's DogShop in Sittard

DiNo's DogShop is een Dierenwinkel gelegen in Sittard op Veestraat 85.

DiNo's DogShop uit Sittard hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Sittard? Dan ben je bij DiNo's DogShop op de juiste plek. Bij DiNo's DogShop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Veestraat 85 in Sittard. Je kan DiNo's DogShop telefonisch bereiken op: 31 6 15877346 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dinosdogshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: DiNo's DogShop is een webshop en individu die gespecialiseerd is in producten en diensten voor honden. De eigenaresse, Nicole, is al jaren werkzaam met honden en heeft nu haar eigen bedrijf. Ze heeft drie honden, een webshop, een hondenschool genaamd DiNo's DogSchool, en een speurhondenteam genaamd DiNo's DogSearch. De naam DiNo is afgeleid van haar twee honden, Diego en Noah. Nicole vindt het belangrijk om passend advies te geven aan haar klanten en cursisten, omdat iedere hond en puppy anders is. Ze denkt graag mee bij het zoeken naar een geschikt speeltje of spel voor jouw hond en is ook altijd beschikbaar voor advies over snacks, manden en verzorging. DiNo's DogShop is gevestigd in Sittard en biedt de mogelijkheid om bestelde spullen aan huis af te halen. Daarnaast heeft Nicole ook nog DiNo's DogSearch, een speurhondenteam dat wordt ingezet bij vermiste honden, en DiNo's DogSchool, een hondenschool gevestigd in Kelpen-Oler. Ook is er nog Lilly Ann Photography, een fotograaf die gespecialiseerd is in het maken van mooie foto's van huisdieren, en Trimsalon Anjing, een professioneel trimsalon in Geleen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar DiNo's DogShop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij DiNo's DogShop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DiNo's DogShop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. DiNo’s DogShop

Bezoekers bekeken ook